Workshops

Workshops flamenco

Workshops voor particuliere feesten, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. Prijzen van boekingen zijn afhankelijk van de duur van de workshop, van het aantal deelnemers en van de reiskosten.
De volgende workshops zijn mogelijk:

Flamenco workshop
In deze workshop wordt er kennis gemaakt met de flamencomuziek en de verschillende ritmes. Er wordt gewerkt aan de basistechniek van het voeten- en armenwerk en ook de palmas (het klappen) worden geïntroduceerd. Vervolgens wordt er een eenvoudig stukje choreografie in elkaar gezet. De workshop wordt door een gitarist begeleid.

Sevillanas workshop
Deze vrolijke parendans, afkomstig uit Sevilla wordt in Spanje op feestjes en ferias gedanst. Met deze dans kom je helemaal in spaanse sferen! Ole!

Palmas workshop
Voor degenen die minder van dansen houden maar wel van flamencomuziek is de palmasworkshop zeer geschikt. Aan de hand van muziek fragmenten worden de moeilijke ritmes aangeleerd. Het contra klappen komt ook aan bod. Plezier gegarandeerd!

Kinderfeestjes
In de workshop voor kinderen wordt op speelse wijze kennis gemaakt met de flamencomuziek en –ritmes. Het stampen met de voeten, het zwaaien met de rok en het klappen zorgt voor veel plezier! Naast het leren van een klein stukje choreografie is er ook ruimte voor improvisatie.

Informatie kunt u aanvragen met het contact-formulier>

FLAMENCO OPTREDENS, WORKSHOPS & LESSEN